In Toom

In Toom

Bouwen is een feestje!

Ik ben Thomas van Nielen van In Toom. Bouwen en organiseren zijn mijn passies. Bouwen kan een feestje zijn. Voor de interieurarchitect die al zijn creativiteit kwijt kan in een mooi ontwerp, zonder gehinderd te worden door tijdrovende randzaken. Voor de vakman die conform planning en met liefde voor het vak zijn specialisme kan uitoefenen. En voor de opdrachtgever die na een voortvarende bouw het eindresultaat met trots aanschouwt.

Ik vind het steeds weer een fascinerende uitdaging om het ontwerp van een interieurarchitect zo perfect mogelijk uit te voeren.

Om opdrachtgever, architect en uitvoerende partijen op één lijn te krijgen en te houden, zijn heldere communicatie en harde afspraken een noodzaak. Dit zijn mooie woorden en ze klinken aardig, maar alleen de praktijk bewijst de waarde van deze woorden.

Ik kan als bouwbegeleider of als aannemer van het totale (interieur)bouwproject optreden. Ik ben de partner voor interieurarchitect, vakman en opdrachtgever. Drie pijlers waarop In Toom bouwt zijn:

  • Hoogst haalbare kwaliteit
  • Betrouwbare planning
  • Heldere investering

Duidelijke communicatie vormt het bindmiddel van een ‘feestelijk’ bouwproces.
Ik ben aanspreekpunt voor de opdrachtgever en spreek de taal van de specialisten: van architect tot stukadoor. Vanaf het begin zit ik met de interieurarchitect en de opdrachtgever aan tafel. Regelmatig bouwoverleg en duidelijke afspraken zorgen voor structuur en rust op de bouw.

De opdrachtgever wil zijn deadline halen en een vakman wil niet hoeven wachten op zijn voorganger. Door heldere planning en strakke sturing breng ik deze rust. Mijn referenties zullen dat beamen.

Het belangrijkste is uiteraard het resultaat. Een resultaat waar de interieurarchitect recht ziet doen aan zijn ontwerp. Waar de vakman zijn ambacht tot in de puntjes heeft mogen uitvoeren. En vooral ook een resultaat waar de opdrachtgever trots op is….sterker nog: waar alle partijen trots op zijn! Ik ga voor het hoogst haalbare resultaat. En niet alleen bij oplevering. Maar ook in de periode daarna. Want met goed onderhoud blijft het resultaat jarenlang nog een feest om te zien!

Ik heb ruim twintig jaar ervaring met het uitvoeren van interieurprojecten. Eén van de zaken die het verleden mij heeft geleerd, is dat je altijd op één of andere manier moet investeren in de toekomst.

Investeren in de toekomst betekent voor mij:

– Steeds de allerbeste manieren zoeken om het ontwerp van de architect te realiseren.

– Elke dag investeren in de relatie met de specialisten, zodat zij het ontwerp, het project de best mogelijke gestalte kunnen geven.

Wil je meer weten over mijn passies en mijn manier van werken?

Thomas van Nielen, In Toom

06 10 25 07 20