Penthouse aan de gracht

penthouseamsterdam1

Het interieur van dit penthouse is ontworpen door Remy Meijers. Het ontwerp is uitgevoerd door de specialisten van In Toom.

Woonelementen
Het grachtenpand van vijftien jaar oud heeft een klassieke Amsterdamse uitstraling. De woning heeft grote ruimtes, maar was bleek en standaard ingericht. Door grote woonelementen te ontwerpen is rust gecreëerd. Verder heeft de nieuwe inrichting een luxe uitstraling gekregen.

Op maat
Voor die uitstraling zorgt onder andere het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit zoals Wengé hout voor de wanden en sommige meubelelementen. De op maat gemaakte kasten van Bom Interieurs en de Senso-vloer dragen bij aan die uitstraling. Een voorbeeld van een groot woonelement is het aanrechtblad met een lengte van 2,80 meter met daaraan vast een half zwevende tafel van 3 meter.

Details
Ruimte en rust met aandacht voor details bepalen deze prachtige Amsterdamse woning. Die details zie je onder meer terug in de badkamer waar de lampjes op de spiegels zijn gemonteerd en het bad iets doorloopt onder het wastafelmeubel.

penthouseamsterdam4

penthouseamsterdam2

penthouseamsterdam3

penthouseamsterdam6

penthouseamsterdam7