Penthouse Nieuwegein

Het eerste project met interieurarchitect Stan van den Wildenberg van Wildenberg Interieurarchitectuur (https://www.vandenwildenberg.nl/) viel bijzonder goed in de smaak. Dankzij wederzijds vertrouwen verliep de realisatie van dit exclusieve project in Nieuwegein soepel. In Toom doet wat is afgesproken. Zoals altijd in goede samenwerking met een prachtig team van specialisten.

‘Het bijzondere aan dit project was de klik die er vanaf begin af aan was met Stan van den Wildenberg’, aldus Thomas van Nielen. ‘Het was een heerlijke eerste kennismaking met een vakman pur sang. Het ontwerp van Stan is prachtig en uitdagend en de werktekeningen helder. Voor mij een noodzakelijke basis om optimaal te presteren. Op deze manier heeft In Toom het werk in vierenhalve maand gerealiseerd. Strak volgens planning en afspraak. Het handelswerk van ons bedrijf.’

Voordat het zover was, heeft een team van specialisten onder leiding van In Toom enorm veel werk verzet. Het begon met het ‘strippen’ van het appartement, inclusief binnenwanden en installaties. Niet altijd leuk werk, maar wel noodzakelijk. ‘Dit moet goed gebeuren, maar je weet gelukkig dat je hierna weer alles prachtig kunt opbouwen en afwerken. Dat is waar het om gaat. In Toom werkt hierbij altijd samen met gerenommeerde architecten die zich bewezen hebben in het vak.

Het ontwerp van Stan van den Wildenberg maakte van dit appartement een high-end penthouse, dankzij het gebruik van samenhangende materialen. Zo heeft de keuken een natuurstenen keukenblad met veel tekening en de fronten van de keukenkasten zijn van champagnekleurig metaalplaat. Een prachtige, subtiele combinatie. Het meubilair is maatwerk en zoals in veel projecten van In Toom tot in perfectie gemaakt door Bom Interieurs. Een van de vaste partners waarmee In Toom al jaren bijzondere interieurs maakt.

In Toom staat voor perfectie in werk, uitvoering, inrichting en oplevering. ’De wensen van de klanten vertaald in het ontwerp van de interieurarchitect moeten exact terug te zien zijn in het werk. Dit is ook nu weer uitstekend gelukt. De opdrachtgeefster was super tevreden. Zij kunnen nu op de gewenste datum en binnen het afgesproken budget, gaan genieten van een prachtig penthouse. Zelfs de bedden waren opgemaakt. ‘Ontzorgen’ noemt Thomas dit. ‘Ik wens de bewoonster veel geluk en plezier in hun nieuwe penthouse.’