Opdrachtgever aan het woord: Appartement in Utrecht

Bij dit project speelde Thomas van Nielen ook een belangrijke rol als adviseur. Hij vertaalde samen met de opdrachtgever hun wensen naar een uiteindelijk prachtig resultaat. Mooie elementen, zoals bijvoorbeeld de zwevende wasbakken, geven het appartement een rustige, evenwichtige sfeer.

“Na het kenbaar maken van onze wensen en budget volgde er snel een offerte. We hadden drie offertes aangevraagd.

In Toom had niet de goedkoopste offerte, maar wel de meest volledige. Je kunt beter vooraf weten waar je aan toe bent dan achteraf verrast te worden met allerlei niet mee begrootte stelposten. Dit schept duidelijkheid. En er is uiteindelijk geen euro bovenop de begrootte prijs gekomen. Het meer-/minderwerk werd veroorzaakt door onszelf, omdat we tijdens de verbouwing toch plots iets extra’s wilden. Thomas stond hier zeer flexibel tegenover en zocht naar oplossingen en mogelijkheden om onze wens te vervullen.”

“We hadden zelf al wat ideeën over weghalen van een keukenwand, maar de input en visie van een Thomas bleek hierbij noodzakelijk. Als leek zie je zaken over het hoofd die gelukkig logisch blijken te zijn voor de professional. Zo droeg Thomas direct goede ideeën aan met betrekking tot het plaatsen van een bar en een glazen binnendeur. Hieruit blijkt de meerwaarde van Thomas; hij is niet alleen bouwbegeleider, maar heeft ook veel gevoel voor interieur en inrichting. De juiste man op de juiste plek.”

“Alles is verlopen zoals in eerste instantie gepland stond. Er zijn tussentijds wat kleine verschuivingen geweest, maar er is binnen de voorspelde tijd opgeleverd. De kwaliteit van de werkzaamheden is top.”

“We zijn zeer tevreden, ook met het afhandelen van de opleverpuntjes. Thomas zorgt ervoor dat het voortraject, de verbouwing zelf en het traject erna soepel verloopt. We hebben nooit stress ervaren.

In Toom ontzorgt!”

Franca en Edwin