Waterfront Villa in Amsterdam

Dit duurzame familiehuis aan het water is er dankzij het prachtige ontwerp van STUDIO JEROEN VAN ZWETSELAAR. Dit project pas uitstekend bij de visie van In Toom. Met ruim twintig jaar ervaring in het uitvoeren van interieurprojecten, is Thomas van Nielen iedere dag opnieuw bezig met het creëren van een duurzame relatie met architect, specialisten en opdrachtgevers. Het resultaat moet voor alle partijen blijvend goed zijn.

Zo transformeerde In Toom naar ontwerp van Jeroen van Zwetselaar een vervallen Amsterdamse jaren 20-villa in een duurzaam familiehuis met een duidelijke verbinding tussen binnen en buiten. Na een grondige renovatie van de begane grond, bleef dankzij een zorgvuldig uitgevoerd bouwproces de oude structuur van het huis zichtbaar. Ook zijn enkele historische elementen in ere hersteld. De bouwgroep van In Toom heeft ook hiervoor specialisten in huis.

STUDIO JEROEN VAN ZWETSELAAR paste in de villa natuurlijke tinten en materialen toe als walnotenhout, beton, marmer en staal. Ook zijn er in het huis wanden met stucwerk van klei. Bijna alles is maatwerk en speciaal voor dit huis ontworpen. Een uitdaging dus voor de uitvoerder. Iets wat prima past in het straatje van In Toom. ‘Dit is waar wij goed in zijn, wij nemen zorg en tijd weg bij de interieurarchitect en opdrachtgevers.  Al jaren realiseren wij dit soort exclusieve en onderscheidende projecten. Geen enkel project is hetzelfde. Wel weten onze mensen exact wat er van hun verwacht wordt en op welk tijdstip. Zo ontstaat er een succesvol bouwproces en in dit geval een villa aan het water waar onze opdrachtgevers nog jaren heerlijk kunnen wonen en genieten.’

Waterfront Villa Amsterdam by STUDIO JEROEN VAN ZWETSELAAR

@jeroen.van.zwetselaar #studiojvz #jeroenvanzwetselaar 

Find out more, www.studiojvz.com

In Toom built as main contractor on behalf of StudioJVZ

? Alexander van Berge