Opdrachtgever aan het woord: Villa in Vleuten

De inrichting van deze villa in het buitengebied dateerde uit de jaren zeventig. De wens was om in slechts zes maanden het huis te verbouwen, gebruikmakend van luxe en hoogwaardige materialen, tot wat het nu is.

Het ontwerp van de inrichting is van Remy Meijers. In Toom leidde de verbouwing succesvol en binnen planning.

De vergaande verbouwing van ons huis was een once-in-a-lifetime project. Omdat we erg onervaren waren, was de keuze voor een bouwbegeleider en interieurarchitect een sterke gevoelskwestie.

Vanaf dag 1 maakte Thomas een sterke indruk. Hij bracht goed in kaart wat de consequenties waren van bepaalde keuzes. Zijn initiële begrotingen bleken op het einde heel accuraat. Er waren geen onvoorziene meerkosten.

De communicatie tussen Remy Meijers en Thomas verliep vlot. Er waren geen misverstanden. Wat we waardeerden in Thomas is dat hij bijna altijd bereikbaar was. Regelmatig hadden we kort contact tijdens de weekenden, maar ook tijdens zijn vakanties.

De planning werd precies gevolgd en dat is vrij bijzonder gezien de vele partijen die bij onze verbouwing betrokken waren. In onze omgeving vond iedereen het knap dat zo’n project binnen 6 maanden voltooid kon worden. Dat was te danken aan de strakke planning en communicatie van Thomas richting alle partijen.

Ook zijn we tevreden over de kwaliteit. Veel details wat betreft afwerking vielen ons positief op toen we in het huis gingen wonen; aan veel praktische zaken is gedacht.

Onvermijdelijk bij een dergelijk project, waren er ook een aantal problemen na oplevering. Thomas is altijd heel betrokken gebleven om deze problemen op te lossen. Uitstekende nazorg! We weten dat we hem altijd kunnen en mogen bellen als er iets speelt, en hij is steeds erg behulpzaam gebleken