Bussumse villa nadert voltooiing

VillaBussum1

In Toom is bezig met de afronding van de inrichting van een prachtige villa in Bussum. Het door Remy Meijers ontworpen interieur krijgt de puntjes op de i gezet. De villa kent de typische kenmerken van een Remy Meijers ontwerp; ruimtes die vaak letterlijk naadloos in elkaar overvloeien zonder hun specifieke functie te verliezen, maar ook de rustige, harmonieuze sfeer met de hoogste kwaliteit voor elk detail.

Een detail van de villa, maar groot in omvang, is de stalen trap die de drie verdiepingen verbindt. Op locatie gemaakt door RS Lastechniek, één van de specialisten waarmee In Toom vaak samenwerkt, moest het gevaarte in delen met centimeters speelruimte in de bouw worden getakeld. Andere details die van deze bijzondere villa iets heel speciaals maken, zijn onder meer een geconditioneerde wijnkelder, een haard die naast warmte en sfeer ook een ruimtelijke functie heeft en het mozaïek en marmeren open boek in de badkamer.
Er zal zeker een feestje losbarsten als de sleutels aan de opdrachtgever overhandigd worden. Een feest dat volgens In Toom eigenlijk al begon bij de start van dit project.

 

VillaBussum2

VillaBussum5

VillaBussum-4

VillaBussum6

VillaBussum7