In Toom aan de slag in Hotel The Dylan in Amsterdam

The Dylan Bouwbord

In Toom is aan de slag in hotel The Dylan in Amsterdam. Interieurarchitect Remy Meijers heeft het interieur van zestien kamers opnieuw ontworpen. In Toom voert het ontwerp uit. Twee van de zestien kamers zijn zogenaamde ´signature suites´. Eind februari worden de nieuwe kamers opgeleverd.

Hotel The Dylan koos voor Remy Meijers. ”Zijn ontwerpen stralen met hun perfectie en eenvoud rust uit. Het zijn juist die punten die ook The Dylan nastreeft voor haar gasten; persoonlijke aandacht, een oase van rust, een thuis buiten je eigen huis”, aldus een woordvoerder van The Dylan.

Remy Meijers koos voor In Toom voor de uitvoering van zijn ontwerp vanwege de strakke planning en de kwaliteitseisen die hij én het vijfsterren hotel stellen.

The Dylan Amsterdam is met Michelin restaurant Vinkeles gevestigd in twee zeventiende-eeuwse panden aan de Keizersgracht. Het is een geliefde locatie voor liefhebbers van kwaliteit en staat bekend om haar intieme sfeer, toegewijde service en de subtiele combinatie tussen modern en klassiek design.

The Dylan